Tjuvstartat vintern

20thumb.php
Skidsäsongen är igång! Lördag den 17 oktober öppnade Idre Fjäll 2,7 km skidspår. Jag var på plats redan på fredagen och testade spåret och fick sedan fin åkning hela helgen. Idre är verkligen så fantastiskt fint alla årstider. Så härligt att susa fram på ett skidspår som slingrar sig fram i skogen och blicka ut över sin favorit ol-terräng och njuta av den härliga höstsolen. Rekordtidig start på skidsäsongen för mig och jag fick även inviga min nya utrustning. I vinter kommer jag att åka med Fischer på skidor och stavar och Alpina på pjäxor. Jag är så otroligt nöjd med det nya materialet, så bra åkkänsla! Så förhoppningsvis kommer det att gå ännu snabbare i spåren i vinter!

23image001

Den här veckan har jag varit på läger i Torsby med landslaget i skidorientering. Det känns verkligen att säsongen börjar närma sig. Det var först lite tråkigt att lämna de fina träningsmöjligheterna i Idre för en skidtunnel men träningssällskapet vägde ju upp det hela och med bra träningar var det kul att snurra runt i tunneln också! Och så fick jag ju åka rullskidor uppför det omtalade Hovfjället också, det var kul!